Make rider's heart skip a beat ♥

NIEUWSTE ITEMS!

Rijbroek of rijlegging?

Tegenwoordig is de keuze reuze, ook bij EQ Athletica proberen wij voor iedereen veel items in ons assortiment te hebben.

Wat maakt de rijleggingen zo populair? Niet alleen zijn deze beschikbaar in diverse kleuren én verschillende soorten siliconen (fullgrip, kniegrip, zonder siliconen) maar is de rijlegging ook precies hetzelfde design als de rijbroek, deze bevat 2 grote telefoonzakken, heeft riemlusjes, is high waist en heeft een innovatieve 4way stretch stof.

Mijn favoriete producten

EQ Athletica

EQ Athletica is opgericht in Canada 2017, waar toen de tijd veel behoefte was aan goede ruitersportkleding voor een normale prijs. Onze producten zijn gemaakt voor ruiters en amazones, door ruiters en amazones. Door de tijdloze kleuren van onze kleding kan er eindeloos worden gecombineerd.

Over een aantal jaar hopen wij voor iedereen een geschikte rijbroek in ons assortiment te hebben, of je nou klein, groot, lange benen, korte benen of een mooie roze broek wil, straks kun jij voor al jouw kleding bij ons terecht!

Website-3319

Reviews

Hallo, Ik ben Nadi!

EQ Athletica is opgericht vanuit het idee dat hippische mode betaalbaar moet zijn en tegelijkertijd comfortabel en tijdloos!

Ik raakte gestrest door de wisselende collecties en de nooit eindigende noodzaak om nieuwe kleding te kopen om te matchen met de items die ik al had. In mijn idee was er behoefte aan een collectie die alle basisitems bevat die je nodig hebt. Dat is te mixen en matchen en dat raakt niet uit de mode.

icons8-dancing-80 1

Persoonlijk tintje

icons8-horseback-riding-80 1

Comfortabel

icons8-horseshoe-80 1

Passie

icons8-user-account-80 1

Community

Bekijk hier onze community #TEAMEQA

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe collecties, updates én krijg 10% korting bij een nieuwe aankoop!

Loading