Make rider's heart skip a beat ♥

NIEUWSTE ITEMS!

Rijbroek of rijlegging?

Wanneer je de juiste kleding voor het paardrijden kiest, kom je vaak de termen “paardrijbroeken” en “paardrijleggingen” tegen. Maar wat is precies het verschil tussen deze twee populaire opties?

Paardrijbroeken: Traditionele paardrijbroeken zijn ontworpen met stevigheid en duurzaamheid in gedachten. Ze zijn vaak gemaakt van iets dikkere materialen en voorzien van een rits en knoopsluiting, en van riemlussen voor een klassieke uitstraling. Wat de paardrijbroeken van EQ Athletica bijzonder maakt, is dat ze net als de rijlegging, aanvoelen als een 2de huid en het materiaal wel mee stretched.

Paardrijleggingen: Paardrijleggingen zijn een modernere keuze, geliefd om hun comfort en flexibiliteit. Gemaakt van lichtere, stretchmaterialen, voelen paardrijleggingen aan als een tweede huid. Ze hebben meestal een elastische tailleband zonder rits of knopen, wat zorgt voor een strakke, gladde look zonder ongemakken. Paardrijleggingen bieden uitstekende bewegingsvrijheid en ademend vermogen, ideaal voor intensieve training en warme dagen. Wat de paardrijleggingen van EQ Athletica bijzonder maakt is dat ze wél voorzien zijn van lusjes voor een riem hebt én dat ze 3 soorten met grip aanbieden

Mijn favoriete producten

EQ Athletica

EQ Athletica is opgericht in Canada 2017, waar toen de tijd veel behoefte was aan goede ruitersportkleding voor een normale prijs. Onze producten zijn gemaakt voor ruiters en amazones, door ruiters en amazones. Door de tijdloze kleuren van onze kleding kan er eindeloos worden gecombineerd.

Over een aantal jaar hopen wij voor iedereen een geschikte rijbroek in ons assortiment te hebben, of je nou klein, groot, lange benen, korte benen of een mooie roze broek wil, straks kun jij voor al jouw kleding bij ons terecht!

Website-3319

Reviews

Hallo, Ik ben Nadi!

EQ Athletica is opgericht vanuit het idee dat hippische mode betaalbaar moet zijn en tegelijkertijd comfortabel en tijdloos!

Ik raakte gestrest door de wisselende collecties en de nooit eindigende noodzaak om nieuwe kleding te kopen om te matchen met de items die ik al had. In mijn idee was er behoefte aan een collectie die alle basisitems bevat die je nodig hebt. Dat is te mixen en matchen en dat raakt niet uit de mode.

icons8-dancing-80 1

Persoonlijk tintje

icons8-horseback-riding-80 1

Comfortabel

icons8-horseshoe-80 1

Passie

icons8-user-account-80 1

Community

Bekijk hier onze community #TEAMEQA

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe collecties, updates én krijg 10% korting bij een nieuwe aankoop!

Loading