KLAAR VOOR WINTER WINKELEN?

Nieuwste producten

EQ Athletica

Hoi en welkom bij EQ Athletica,
EQ Athletica is opgericht in 2017 in Canada. We ontwerpen stijlvolle basis kleding voor ruiters met innovatieve stoffen.
Onze onze kledingstukken hebben gemakkelijk te stijlen tinten waarmee je eindeloos kunt combineren.
Met passie en beleving willen wij samen met onze partners ervoor zorgen dat je je goed en zelfverzekerd voelt in het zadel

Rijbroeken

Tops & Shirts

Reviews

Uniek Concept

Omdat verbonden zijn belangrijk voor ons is!

We hebben een uniek systeem dat onze producten dicht bij u brengt.

We hebben wereldwijde partners die onze producten dichtbij u brengen. ze werken lokaal en zijn verbonden binnen de gemeenschap, zodat u onze producten kunt voelen, proberen en ervaren.

We zijn er sterk van overtuigd dat de kwaliteit van onze producten voelbaar moet zijn en we willen met iedereen in contact komen.

Bovendien creëren we met trots unieke kansen voor ondernemers, ruiters of staleigenaren die op zoek zijn naar een bijbaantje. We steunen elk van onze partners en zouden je graag aan ons team toevoegen!

Hallo, Ik ben Nadi!

EQ Athletica is opgericht vanuit het idee dat hippische mode betaalbaar moet zijn.

Ik raakte gestrest door de wisselende collecties en de nooit eindigende noodzaak om nieuwe kleding te kopen om te matchen met de items die ik al had. In mijn idee was er behoefte aan een collectie die alle basisitems bevat die je nodig hebt. Dat is te mixen en matchen en dat raakt niet uit de mode.

Uit dit idee is EQ Athletica geboren.

icons8-dancing-80 1

Persoonlijk tintje

icons8-horseback-riding-80 1

Comfortabel

icons8-horseshoe-80 1

Passie

icons8-user-account-80 1

Community